tiistai 12. tammikuuta 2010

Rally-kisa ja agility

Minni ja arkkivihollinen pahamaineinen Jääkokkare
Eli aloitellaan vaikka sunnuntain tapahtumista. Eli Rallytoko kilpailu. Se pidettiin Hausjärvellä agilityhallissa. Samaan aikaan siellä oli myös Kiva Koira Kansalainen-testi. Rataan tutustumisen aikana tuntui että tää me osataan, mutta kyllä jännitti. Paljon. Olimme Minnin kanssa ensimmäisessä ryhmässä kahdeksansia (siis vuoronumerolta) ja katselin miten muilla meni. Meidän vuoroamme ennen hain Minnin ja menin lähtö paikalle. Minni ei kuunnellut kauhean hyvin, ja laahusti koko matkan perässä. Luulen, että se yritti rauhoitella minua.. Mutta joo, Minni piti nättiä kontaktia n. 5 sek ja loput matkasta haisteli ja laahusti ja jäi muutaman kerran katselemaan kauemmas. No, ihme kyllä me EI saatu hylkyä, ja mielestäni se oli jo jotain ;D 87 pistettä tuli. Lähes kaikki virheet löntystämisestä ja yksi taluttimen kiristyminen. Sinällään harmittaa, kun tiedän, että Minni pystyy parempaan, mutta olen ihan tyytyväinen.

Kokeilimme keppejä ja putkea sillä agility kentällä. Minni oli kuin eri koira, ja meni kepitkin toi hienosti.

Eilen agilityssä meni myös tosi kivasti, eikä ollut mitään ongelmaa. Teimme pientä rataa, ensin hyppy, 6 keppiä, putki U-mallisena, 6 keppiä ja hyppy. Minni meni tosi nätisti. Myös harjoiteltiin puomia ja sekin meni hyvin. Kouluttaja sanoi, että Minni katsoo hyvin eteenpäin, eikä minun käsiäni. Ja muutenkin Minni on kuulemma tosi reipas perroksi. Hyvä että joku ajattelee näin :D

2 kommenttia:

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Hienoa, tulos Rally-tokosta! :)

Anna kirjoitti...

Onnea komeasta tuloksesta! :) ja jos tiedän oikein tituleerata niin Minni on ensimmäinen suomessa startannut&hyväksytyn saanut perroneiti ja kolmas hyväksytyn saanut perro, ei hullumpaa ;)