maanantai 4. tammikuuta 2010

Agility

Tänään oli ensimmäiset treenit. Kentällä Minni oli aluksi ihan normaalisti, makoili siinä maassa, kun vain puhuttiin. Mutta siinä vaiheessa, kun joku meni ensimmäisenä putkeen, Minnin silmiin syttyi the Katse. Se oli sitä mieltä, että nyt heti putkeen, nyt. Lopulta Minnin vuoro. Päästin sen irti ja käskin putkeen. Minni meni kuin nuoli. Ihan innoissaan, ei mitään epäröintiä, vaikka viimeksi ollaan kesällä menty putkesta. Vaikka putkea väänteli eri asentoihin, Minni meni. Muitakin esteitä kokeiltiin. Kepit menisi hyvin, JOS emäntä osaisi ohjata.. Pitää varmaan ostaa takapihalle kepit ja harjoitella niillä. Rengas tuotti aluksi vähän ongelmia, mutta ensimmäisen kerran jälkeen se alkoi sujua. Samoin A, joka myös alkoi sujua.
Kyllä musta tuntuu, että me haetaan Minnin kanssa jonkun agility seuran jäseneksi (nyt siis yksityisellä kurssilla). Ehkä HAU tai Agry, kumpaan nyt sattuu tulemaan ensimmäiseksi valintatesti..
Huomenna Minniltä peilataan silmät, toivottavasti olisivat ok. Ja yhä odotellaan lonkka- & kyynärkuvia. Ja kilppari arvoja..
T. Very Happy Owner :)

Ei kommentteja: