maanantai 5. huhtikuuta 2010

Pentutreffeillä

Tänään aamulla lähdettiin kohti Malminkartanoa, jossa oli mätsäri. Ei Minni kanssa osallistuttu (krhöm, rokotustodistus on jossain liian yksinkertaisessa paikassa), mutta Minnin serkku Moko osallistui. Paikalla oli myös Minnin veli Caba ja sisko Myrsky + Taran omistajat kävivät katsomassa ilman koiria. Ainiin, olihan vielä muitakin kuin sukulaisia, Nemi-perro ja pari muuta, joiden nimiä en tiedä. Neljän tunnin pitkän odotuksen jälkeen isojen kehä oli loppu joten lähdimme läheiselle pellolle koirien kanssa (Minni, Moko, Caba, Myrsky ja Nemi).
Mokon mielestä Nemi oli aika ihana, eikä se tainnut viittä metriä kauemmaksi neidosta lähteä.. Caballe heiteltiin keppejä ja lumipalloja, Myrskykin meni mukaan välillä. Minni oli vähän väsynyt, eikä innostunut ollenkaan - paitsi metsurin hommista... Tuhosi vähän aikaa pajua kunnon ärinän saattelemana. Nyt kotona on hyvin väsynyt koira ja vielä väsyneemmät omistajat..
Laittelen kuvia pian.

1 kommentti:

May kirjoitti...

Sanoisin ennemmin 5 senttimetriä :D Kivaa oli! Kiitos! Caban kanssa mennään sitten huomenna eläinlääkäri Herttaan :( Mutta onneksi kotona löytyi puhdistus- ja hoitotarvikkeita. Nyt Cllä on sininen lastensukka tassussa :)