sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Lahti KV

Tänään piipahdettiin Lahdessa, kyydissä Ulla ja Nuno. Tulimme paikalle vähän kahdeksan jälkeen, ja saatiin hyvät häkkipaikat ja harjoitella kehässä.
Etukäteen kuulimme Leila Kärkkään oleva tiukka tuomari joka ei pidä neliömäisistä koirista. Se osoittautui todeksi, Minni sai H:n ja arvostelu on tälläinen;

"Melko neliömäisen vaikutelman antava narttu, jolla hieman lyhyt kallo. Päässä riittävä vahvuus. Sopiva rintakehä ja eturinta. Riittävät kulmaukset. Kovin lyhyt ja luisu lantio. Ahdas takaliike. Etuliike oli. Hieman pehmeä karvapeite. Hyvä käytös."

Kehässä oli kaksi harjoittelijatuomaria, joten yhdessä vaiheessa Minnin päätä tutkiskeli toinen ja takapäätä kopeloi toinen. Kalloa he mittailivat aika tarkasti. Ihan mielenkiintoista tuo lyhyt ja luisu lantio + etuliike oli (öh.. mitä se oli? ylipäätään olemassa vai..?)
Nunolla meni vähän paremmin, EH, mutta tuomari ei siitäkään pitänyt. ROPiksi tuli koira, joka oli viime viikonloppuna voittanut myöskin kun Kärkäs oli sielläkin tuomari.
Kävin kurkkaamassa Junior Handler kehää ja alkoi harmittaa etten itse osallistunut. Kesällä saan kuulemma lainata Nunoa junnuihin, ja syksyllä varmaan menen Minnin kanssa.
Sain juuri tekstarin, että Luca-barbet oli ROP. Onnea sinne suuntaan!

3 kommenttia:

May kirjoitti...

Tässä huomaa miten paljon on kiinni tuomarista. Moko on myös saanut ton "hieman lyhyt ja luisu lantio" arvostelun :) Sukuvika?:) Toivottavasti oli kuitenkin kivaa ja positiivinen kokemus! Saako Minni nyt kesälookin?

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Kuvat on vielä kamerassa, mutta kyllä niitä on tulossa. :) Niistä tosiaan näkee, kun Minnin kimpussa on monta ihmissä kerralla. Oltiin vasta joskus iltaseiskan jälkeen kotona, käytiin Järvenpäässä syömässä Petran kanssa. Ryhmäkehät alkoivat varmaan joskus lähempänä viittä...

Johanna kirjoitti...

Minni ei vielä saa kesälookia, mutta kahden viikon kuluttua mennään Sarille harjoittelemaan trimmerin käyttöä. Näyttelyssä oli kivaa, eikä Minnikään kauheasti tuntunut stressaavan.
Ulla// Teillä on sitten ollut raskas päivä, 12 tuntia reissussa.