perjantai 23. huhtikuuta 2010

Better :)

Eli parempaan päin. Luulen että niiskuttelu johtui pölystä, koska torstaina (?) kun oli satanut ei Minni enää niiskutellut. Eikä oiskeastaan sen jälkeenkään.

Huomenna on sitten suunta kohti Helsingin Messukeskusta PetExpoon esittelemään rally-tokoa. Voi tulla nykimään hihasta jos bongaa ;) ELi muistaakseni klo 12.15 ja 17.15 oli esittelyt jossain päin messukeskusta. Myös rally-liiton standilla seisoskellaan.

Ja sunnuntaina kohti Lahtea, puoli seitsemän aikaan. Ulla ja Nuno tulevat meidän kyytiin, ja kehät alkaa 9.30. Kuulin kasvattajalta että tuomari, Leila Kärkäs, on tosi tiukka ja tykkää matalista ja pitkä selkäisistä koirista. Ja Minnihän ei ole kumpaakaan. Toivottavasti ei meitä sentään ulos kehästä heitä :DD No ei, ËH olisi kuitenkin aika makea. Saa nähdä.

Minni on alkanut peitsata. Tässä ihan vähän aikaa sitten, huomasin muutama päivä sitten. Etsiskelin sitten fysioterapeutteja, jos sillä on vaikka jotkut lihakset kipeitä. Osaako kukaan suositella ketään?

1 kommentti:

Anna kirjoitti...

Toivottavasti niiskutteluoireet eivät enään palaa. :)

Vai meette te esitteleen lajia, hienoo!
Mustahan ihan tuntuu, et oon saanut jotain aikaiseksi rallyn saralla, kun on noin aktiivisia uusia harrastajia saatu :)

Toivottavasti nähdään, yritän tuoda viirin sinne ständille.. Mä olen muutoin vähän toisessa suunnassa, agikisoissa töissä.

Tsemppiä myös näytelmiin, Kärkäs on tosiaan vähän tiukempi täti.