sunnuntai 18. huhtikuuta 2010

Uusi kamera + match show

Eli "aikaisena rippilahjana" sain eilen Canon EOS 500d:n ja siihen objektiiviksi EF-S 18-200mm. Valovoimaisuus oli muistaakseni ihan hyvä, en nyt löydä missä se lukee. Eli tänään pääsin sillä kuvailemaan Akateemisen Karjakerhon järjestämään mätsäriin. Kuvaus on vielä vähän vaikeaa, kun opettelen vielä mikä nappi on mikäkin. Ohjekirjaakin on tullut luettua. Mätsärissä näimme tuttuja, Piatta + Nasta ja Laura + Leia. Lauralla ja Leialla meni tosi hyvin, sin 1. Minnin kanssa päästiin punaisiin, mutta ei sijoituttu. Myös Piatta sai punaisen, muttei sijoittunut Nastan kanssa.

4 kommenttia:

Anna kirjoitti...

Hyvan kameran sait ekaksi järkkäriksi, siitä vaan jatkamaan hairjoittelua, muista laitella tännekin kuvia näytille! :) ittellä tuosta pari pykälää vanhempi versio, 400D. Oisin varmaan tuon paketin hankkinut itte, ellei tuota toista jo olis. Tossa mun kamerassa ei siis ole videota, eikä kuvatessa voi katsoa ruudulta. + mulla on kaks kittiputkea, 18-55 ja 55-200, eli sä selvisit yhdellä :)

veikkaan, että valovoima on f/3.5-5.6 ja mitä pienempi luku, sen enemmän valvoimaa. mun ekassa pidemmässä putkessa valovoima on f/4.5-5.6 ja sillä pärjäsi aloittelevana hyvinkin vuoden pari, joten ihan hyvältä vaikuttaa musta toi sun putkesi :)

Kivoja kuvaushetkiä ja paljon treeniä! :)

Johanna kirjoitti...

Joo, ihan tarkotuksella ajateltiin, että yksi putki riittää, ettei tavitse vaihtaa koko aikaa ;) Pitää toiselta koneelta latailla kuvia kun tämä ei niitä bloggeriin enää lataa.

Anna kirjoitti...

:)

Mä oon ottanu blogiin laitettavista kuvista pienemmät kopsut ja ladannut ne bloggeriin, vie vähemmän tilaa ja aikaa. tai sitten laittanut picasan kautta.

Johanna kirjoitti...

Ok, kiitti vinkistä. Täytyypä kokeilla ;)