tiistai 9. maaliskuuta 2010

Kompassin agia

Eilen menin ensiksi Kamppiin Minnin kanssa. Siellä tavattiin kaverini Julia ja hänen kääpiövillispentu Elsa, 9 viikkoa. Aika ihana kyllä.. Elsaa vähän jännitti, mutta sellaista se vähän on. Minni näytti hyvää esimerkkiä. Bussissa kohti Kompassia Elsa nukahti syliini, vaikka bussi oli täynnä ihmisiä.
Paikanpäällä Elsa oli kovin jännittynyt, mutta kyllä se siitä menee kun vähän tottuu hälinään.

Asiaan;
Aluksi tehtiin sylivalsseja ilman esteitä. Siis vedettiin koiraa vain namin perässä niin että se tekee uukkarin poispäin ohjaajasta. Sitten esteillä. Minni osaa tämän, vaikka välillä vähän turhautuukin.
Sitten pientä rataa: Hyppy - Hyppy - U-putki - Hyppy - Välistäveto + sylivalssi - Hyppy - Hyppy. Minni meni tosi hyvin, ja sain sen kääntymään ennen välistä vetoa (suoraan nenän edessä putki, Minnin lempieste) Ekalla kerralla Minni meni putkesta vähän varovaisesti, mutta muuten meni hyvin. Seuraavaksi vähän erilaista rataa: Hyppy - Hyppy - U-putki - Hyppy - S-putki. Sekin meni hyvin, vaikka S-putki meni A-esteen alta.
Ei me ehkä ihan surkeita ollakaan. Ehkä. ;D

3 kommenttia:

May kirjoitti...

Moikka! Oli kiva nähdä Kompasissa! Olisi kiva tavata joskus leikkitreffien merkeissä..?

Johanna kirjoitti...

Käy hyvin! Onko ehdotusta ajasta & paikasta?

May kirjoitti...

Mä ajattelin että olisi 2,5 vuotistreffit olisi mukavaa. Esim. viikonloppuna 27-28.3? Ainoa paikka missä löydän on Jakits-metsä. Mutta jos tiedät jotain hyviä paikkoja teillä päin, missä koirat voisivat olla vapaana, niin ehdotuksia otetaan vastaan!:) Yritän saada esim. Myrsky houkuteltu mukaan :) Ja miten Tara? Teillä kai oli yhteyttä sinne suuntaan?