sunnuntai 7. maaliskuuta 2010

ATD:n valintatilaisuus, part 2

Eilen illalla toiseen valintatilaisuuteen.

Ensin hyppy + musta putki kaarella. Minni ei ole ikinä kokeillut edes mustaa putkea, eikä sinne oikein suostunut mennä. Haukkui vain. Oikein kunnon ärsyttävää haukkua. Tämän jälkeen juoksi äitini luokse -> minä sitten huudan (varmaan naama ihan punaisena) Minniä luokse. Ja mitäköhän tämä oikein tottelevainen vesikoira tekee? Jää seisomaan paikalleen kuin ei kuulisi minua. Huudan uudestaan ja nyt sitten suostuu tottelemaan. Minni tulee normaalisti luokse (hiukan rauhallisemmin kuin yleensä) Käsken putkeen -> haukkuahaukkuahaukkua.. Muutaman kerran suostui putkesta loppuen lopuksi menemään. Sitten takaisi odottelemaan (vieläkin naama punaisena).
Vaikka pitäisi lohduttautua sillä, että kaikki muutkaan koirat eivät putkeen menneet (vain muutama meni ensimmäisellä kerralla) ja karkailivat, se ei oikein lohduta.

Seuraavaksi esteen edessä paikalla oloa. Eli koira istumaan/makaamaan ja ohjaaja kävelee toiselle puolelle estettä. Parin kerran jälkeen koiran ja ohjaajan välistä kulkee koirakko (yksi kouluttajista, jolla oli 8 v perro).
Tästä Minni selviytyi. Onneksi. Olin lähes varma että alkaa haukkua/tulee esteen yli tms.. No jotain sentään.

Siivekkeiden kierrot;
Kun tajusin miten minun kuuluu juosta, onnistui nekin tosi hyvin, siis muuhun verrattuna.

Ok, aina ei voi onnistua, mutta kyllä ärsytti. 35 koirakosta 16 pääsee mukaan, ja jotenkin tuntuu, ettei me olla mukana.
Anna taisi kysyä yksi kerta että miksi pyritte alkeiskurssille, kun ollaan jo käyty suht. paljon harjoittelemassa. Nyt tuntuu, että todellakin pitäisi mennä alkeiskurssille, eikä pyrkiä suoraan johonkin seuraan..
No, ehkä se siitä. Huomenna Kompassissa agia, katsotaan miten menee.

Ei kommentteja: