sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

ATD:n valintatilaisuus, part 3

Eilen Julia ja Elsa-villispentu tulivat käymään. Minni suhtautui ihan hyvin, ei suurempia murinoita. Mitä nyt pieni örähdys kun Elsa meinasi tulla syömään samaa namia ja toinen murahdus lelusta. Ei muuta. Silti Minni on Elsan idoli. Ulkona nappisilmäinen pikku otus yrittää kovasti pysyä Minni perässä. Välillä Minnikin vähän katseli, että mihin se Elsa nyt oikein katosi. Hyvin siis meni, vaikkei Minni ole ollutkaan pienten pentujen seurassa ennen oikeastaan ollenkaan.

Elsa 10 vko <3

Illalla puoli yhdeksän aikaan suunta kohti Konalaa ja AgiTokolaa.

Odoteltiin sisään pääsyä ja iso kaivuri kärräsi lunta isoon kasaan. Onneksi Minni ei kauheasti näistä kaivureista ym välitä. Sisällä meidät jaettiin kahteen osaan, ja ensin oli hyppy - putki (ei onneksi musta..) - hyppy. Peace of cake, sanoo Minni ja vetää normaaliin tapaan. Minni huomasi yhden koiran, ja lähti sen perään - kahdesti. Mutta. Se tuli nätisti takaisin kun karjaisin sen perään. Sitten kokeiltiin pussia, ja ohjaaja piti pussin suuta vähän auki, koska Minni ei ole ihan vielä varma pussiin menemisestä. Sekin meni hyvin. Yksi toinen koira, joku australianpaimenkoira, päätti vetää monta kunnia kierrosta ympäri hallia. Ei kuunnellut isäntäänsä, eli meillä meni edes jotain paremmin.

Sitten oli hyppyjä. Siis kolme hyppyä peräkkäin. Siitäkin Minni meni tosi hyvin. No problems. Seuraavaksi oli : hyppy - hyppy - valssi - hyppy. Tässä Minni hyppäsi 2. hypyn takaisin päin. Molemmilla kokeilu kerroilla. Ihan oma vikani, ohjasin vähän huonosti.

Ei kommentteja: