tiistai 18. toukokuuta 2010

Viikon tapahtumia

Maanantai 10.5

Agilitya. Oli viimeinen kerta, joten pidettiin "kilpailut". Minnillä meni muuten ihan hyvin, mutta kaksi ensimmäistä rataa se oli niin kierroksilla, ettei jaksanut keskittyä. Pöydälle ohjasin sen ainakin kolme kertaa, kun se pomppasi siitä pois.. Mutta loput kaksi meni ihan hyvin, tehtiin ryhmän paras aika. Loppuen lopuksi tulimme toisiksi, kun hitaasti mutta varmasti edenneet Suvi & Sirius-kääpiövillakoira eivät tehneet virheitä.

Tiistai 11.5

ATDn ensimmäinen alkeiskurssikerta. Teimme rengasta ja hyppy+putki yhdistelmää. Minni meni hyvin, onhan se jo näitä tehnytkin. Ainoa, mikä ärsyttää, on se että Minnillä nousee kierrokset kun joku muu menee (erityisesti A ja putki...) Tätä siis harjoitellaan. Ja esteen takana pysymistä.

Keskiviikko 12.5

Koulun jälkeen lähdettiin harjoittelemaan trimmausta Sarin luokse. Sari ajeli ensin yhden tassun -> minä perässä. Yllättävän vaikeaa, kun Minni huomasi heti epävarmuuteni ja ei oikein pysynyt paikallaan. Vaikein kohta oli tassut, ja olen aika ylpeä ettei Minniin tullut yhtään vekkiä.. Ajeltiin siis 7 terällä. Tassut 10 terällä.

Torstai 13.5 - sunnuntai 16.5

Itse lähdin kerhonohjaajien palkintomatkalle Pietariin. Siellä näin kaksikin espanjanvesikoiraa (ainakin hyvin samannäköisiä) Ensimmäinen oli ilmeisesti hylätty, sillä on järkyttävän pitkä turkki. Väri oli vaalean ruskea ja sillä oli kunnon rastat. Toinen on vähän epävarmempi, mutta se oli musta aika pieni, jolla oli 5-7 cm turkkia.
Sirkuksessa vähän järkytyin, kuinka ne kohteli niitä eläimiä. Erityisesti säälitti pantterit, joita nyittiin koko ajan ja karhut jotka ajoivat skootterilla ja mopolla (!!!!). Lisäksi siellä oli neljä norsua, jotka näytti ihan ookoolta, kouluttaja palkitsi niitä koko ajan. Muuten ihan hauska sirkus, pelle oli varsinkin hauska.

Maanantai 17.5

Kompassin agilitya ja harjoiteltiin takaaleikkauksia. Meni tosi hyvin, vaikka ohjasinkin Minnin väärään päähän putkea.

Tiistai 18.5

Minnillä alkoi juoksut, ja sitä on osattu vähän odottaakin, merkkailee joka nurkkaan ja on ihan perässä vedettävä. Ollaan mietitty leikkauttamista, mutta katsotaan nyt..

1 kommentti:

Linda&Lulu kirjoitti...

Moooiii! Teillläkin on blogi :D lisään teijät linkkilistaaan :))