lauantai 27. kesäkuuta 2009

Mökkelyä ja Leireilyä

Eli juhannusta edeltävänä torstaina lähdettiin vuokramökille, Saimaan rannalle. Minni sai uida kuinka paljon vain jaksoi ja neiti jaksoi vaikka kuinka pitkään ;D. Kuvat kertovat enemmäin kuin tuhat sanaa:









Sunnuntaina ajoimme takaisin kotiin, ja aloin pakata Kennelliiton järjestämälle GouHau-leirille. Juuri ja juuri sain kaiken mahtumaan kahteen laukkuun, ja maanantaina lähdimme äitini kanssa hakemaan kaveriani Juliaa ja tämän lainakoiraa Maggietä. Olimme n. yhdeksän aikaan aamulla Julialla ja odottelimme jonkun aikaa Maggietä. Etukäteen saimme tietää vain Maggien nimen, ja sen että se on amerikancockeri, vuodenikäinen, musta ja tosi vilkas. Kun Maggie vihdoin tuli, huomasimme että se tosiaan on Vilkas, isolla Veellä. Maggie matkusti omassa boxissaan takakontissa ja Minni turvavaljaissa takana minun ja Julian välillä. Leiri alkoi vasta tiistaina, joten yövyimme yhden yön Kolilla, Sokoksen hotellissa. Illalla menimme pitkälle lenkille koirien kanssa, ja huomasimme että Maggie ei oikein ollut koskaan ollut metsässä, ja jännitti vähän kaatuneita puita. Pian myös ymmärsimme miksi Maggie ei ollu käynyt metsässä:



Jatkan huomenna :)

1 kommentti:

May kirjoitti...

Terkkuja Minnille! Sisarukset kuin kaksi marjaa! Cabakin rakastaa uida, olla veneessä ja mökillä ja metsässä muutenkin :) Ihanaa nähdä miten hauskaa Minnillä on ollut! Mukavaa leirielämää! Täällä Caba-veli aloitti agility-uransa ja Moko-serkku odottelee näyttelyä. (Huomasin juuri että jos Moko on Caban serkku, niin on poika myös Minnin serkku:) - pieni maailma)