perjantai 12. kesäkuuta 2009

Leiri

Tänään oli vika päivä leirillä, ja koko leiri on ollut todella mahtava! Leirillä on käyty agilityä, TOKOa ja koiratanssia. Lisäksi meillä on ollut vähän koirahierontaa ja koiran ensiapua. Vaikka joka päivä on ollut vain kolme tuntia leiriä, se on ollut aika väsyttävää.
Leirillä oli meidän lisäksemme viisi muuta koirakkoa. Leiri oli suunnattu nuorille ja (jostain systä..) poikia ei leirillä ollut yhtäkään. Leirillä oli lagotto Max, labbis Choko, suomenlapinkoira Frodo, kääpiövillakoira Manu ja schapendoes Iita. Iitasta Minni sai heti tokana päivänä leikkikaverin ja kävimme läheisessä puistossa päästämässä koirat vapaaksi.

Agilityssä kävimme läpi kaikki esteet (paitsi keinu). Minnin suosikiksi nousivat yllättäen putki ja puomi. Ensimmäisen kerran, kun kokeilime putkea, ajattelin ettei se ikinä suostuisi mennä siitä läpi. Mutta muutaman kokeilukerran jälkeen se suorastaan ryntäsi putkeen. A-estettä Minni pelkäsi hiukan, mutta sekin alkoi sujua. Pussin kanssa olin myös varma ettei se mene sieltä, mutta tänään meni, vaikkei kukaan pitänyt pussin suuta auki. Muutaman kerran otettiin pientä rataa, ja ongelmaksi muodostui kepit. Minni ei kerta kaikkiaan tajua, miksi pitäisi mennä niistä, kun voisi vaan juosta seuraavalle esteelle. Syksyllä menemme ehdottomasti agility kurssille!

TOKOssa kertasimme perusjuttuja, koska olin ainoa, joka oli esim. harjoitellut sivulle tuloa. sain vinkkejä perusasennon parantamiseen ja paikalla makuuseen.

Koiratanssissa harjoittelimme muutamaa temppua, mm. peruuttamista. Koiratanssi ei kyllä taida olla minulle oma laji, mutta ihan hauskaa on opettaa temppuja ;D

Koirahieronnassa Minni rentoutui tosi nätisti ja huomasi kuinka se nautti siitä. Varsinkin takajaloissa oli vähän jumeja. Ehdottomasti aion jatkaa neidin hieromista.

Vanhempi kuva karvaisesta Minnistä.. Laiska omistaja ei jaksa ladata uusia kuvia kameralta koneelle.

Ei kommentteja: