lauantai 12. joulukuuta 2009

Terveystutkimuksia

Minni oli perjantaina (eilen) lonkka ja kyynärkuvauksissa. Samalla otettiin myös kilppari arvot. En itse päässyt mukaan (kuka on keksinyt 8-16 koulupäivät perjantaisin???) Myös Minnin sisko, Myrsky, oli kuvattavana. Eläinlääkäri ei sanonut minkälaiset lonkat Minnillä on, joten pitää odotella että Kennelliitto lähettää tulokset. Sisaruksilla on ollut hyviä lonkkia A/A (G. El Caballero (Caba), G.Elessar ja G. Elyrica), mutta myös yhdet C/C lonkat (G.Eleonora). Toivottavasti Minnillä olisi terveet lonkat ja kyynärät, jottei tulisi nivelrikkoa tms. ja voisi harrastella agilityä.
Illalla kotiin tulleessaan neiti oli aivan naatti ja selvästi voi pahoin. Vinkui välillä, luulen että oli raasulla maha kipeänä. Yöllä oli yhdet ripulit tehnyt TV:n eteen, mutta olo on jo selvästi parempi.
Torstaina oli viimeiset rally-toko treenit, ja samalla myös kuulin, että pommarin vuokrasopimus sanotaan irti, joten helmikuun lopun jälkeen ei päästä enää treenaamaan sisällä.. Ei kovin kiva juttu, mutta toivottavasti löytyisi joku paikka missä voisi treenata sisällä. Rally-tokossa tehtiin koemaista rataa, ja Minnin kanssa oltais päästy läpi jollen olis koskenut siihen.. Hyvä minä. No ei se mitään, ilman sitä oltaisiin selvitty 7 virhepisteellä (en ole kyllä ihan varma, onko se hyvä vai huono tulos). Sössin oikein kunnolla hihnan kanssa, se putosi Minnin naamalle kun se kiersi takaa sivulleni. Siitä napsahti 3 virhepistettä. Muuten olen tosi tyytyväinen.

Vähän omia tekemisiäni, eli keskiviikkona valmistuin dogsitteriksi ja sain jo kaksi keikkaa. Toinen on 2 x viikossa ulkoilutus ja toinen on vuodenvaihteessa oleva kissojen vahtiminen. Jännittää jo valmiiksi mennä tutustumis käynnille.. Toivottavasti en mokaa kovin pahasti ;)

3 kommenttia:

Anna kirjoitti...

100-7= 93p = hemmetin hyvä tulos ;)

Onnea dogsitteriksi valmistumisen johdosta! Toivottelee entinen sellainen. Kyllä se tutustuminenkin menee varmasti ihan hyvin ja homma lähtee rullaamaan, mulle ainakin osui tosi kivoja ihmisiä. :)

Täällä pidetään peukut pystyssä hyvien terveystuloksien puolesta!

Johanna kirjoitti...

Joo, se meni onneksi ihan hyvin ja tosi mukavia ne omistajat.
Kilppari arvojen pitäisi tulla 4.1 mennessä, muista ei tietoa..

May kirjoitti...

Toivottavasti terveystulokset ovat hyvät! Voit nopeuttaa asiaa maksamalla osoitteessa https://omakoira.kennelliitto.fi
Tulokset tulevat muutamassa päivässä maksamisen jälkeen, muuten odotat ensin maksulappua postitse ja sen jälkeen vasta tuloksia. Ilmoittele kun tulokset ovat tulleet!