lauantai 29. elokuuta 2009

Syksy

Syksyksi on varattu paaaljon tekemistä. On agility-, toko- ja näyttelytreenejä, ja itse käyn dogsitter-kurssia ja vedän koirakerhoa 4-6 luokkalaisille..

Mutta.
Minnillä on alkamassa juoksut muutaman viikon sisään ja kaikki tekeminen on suunniteltu niin, että Minnillä olisi ollut jo juoksut... Joten luultavasti suurin osa agilitystä, näyttelytreeneistä ja tokosta jää pois. Ja koirakerhossakin Minnin piti toimia esimerkkikoirana..
Agilitykurssi alkaa 22.9 Koirakoulu Kompassissa, Yaelin vetämänä. Olisin kovasti toivonut pääseväni tuonne, mutta onneksi kurssi korvataan, koska se on jo maksettu.
Näyttelykurssikin menee ainakin osin ohi, mutta eiköhän senkin voi korvata jotenkin.. Se on muuten Vesikoirat ryn järjestämä ja alkaa teorialla 3.9 eli ensi torstaina.

Itsellä siis alkoi juuri tuo dogsitter-kurssi, joka on koko syksyn kestävä prosessi. Se vie kyllä paljon aikaa ja tosiaan aika väsyttävää (esim. tänä viikonloppuna pe 17-20, la ja su 10-16) Mutta onneksi kurssilla on kivaa!
Koirakerhosta sen verran, että se on Minnillekin ihan hyvä, koska ei ole tuon ikäisten kanssa juuri tekemisissä ja muutenkin tekee hyvää sosiaalisen puolen kannalta.

Hauskaa syksyä kaikille!

Ei kommentteja: