torstai 21. toukokuuta 2009

Match Show

Tänään olin Minnin kanssa ensimmäisessä mätsärissä, ja olen tosi ylpee neidistä. Osallistuimme junior handleriin, jossa tuomari huomasi kokemattomuuteni ja neljästä osallistujasta päädyimme sijalle 4, eli viimeisiksi. Sain kyllä plussaa siitä, että esitin "aran koiran" hyvin ja rohkaisin Minniä. Koirien vaihdossa sain coton de tulearin ja onneksi sitä oli helppo esittää ;D. Tyttö, joka esitti Minniä, esitti sen tosi hyvin. Minni tuntui olevan vähän transsissa ja tuijotti vain eteenpäin. Jännitin vähän sitä, että Minni olisi vähän murahtanut tai jotain kun yleensä kukaan ei tule niin iholle. Ehkä Minnikin on kasvattanut kuplan, jollaisessa Kola oleskelee yleensä ;)

Isojen koirien kehässä meni paremmin. Tuomari kehui Minnin hienoja hampaita ja hyvin rullaavia liikkeitä ja saimme punaisen nauhan. Punaisten kehässä ei sitten sijoituttu, kuten myöskään Katjan Remu ei sijoittunut. Jäin katsomaan isojen pentujen luokkaa, sillä siinä oli Minnin veljen Caban omistajan toinen koira, Moko. Moko tuli neljänneksi ja toinen musta vesikoira, Nemi (?), tuli neljänneksi. Portugalinvesikoira voitti isot pennut (Taisi olla Leia?).

Ihan hyvä fiilis jäi, yllätyin kun sain punaisen nauhan. Palkinnoksi junior handlerista sain karkki pussin ja Minni sai jotain koiran nameja.

8 kommenttia:

May kirjoitti...

Oletteko menossa johonkin toiseen mätsäriin tai näyttelyyn lähiaikoina?

Johanna kirjoitti...

Ei ole mitään tiettyä mihin ollaan menossa, kun en ole oikein löytänyt mitään sivustoa mistä voisi löytää mätsäreitä.. Näyttelyyn ei vielä uskalleta ;D

May kirjoitti...

Laitoin sulle mailiin listan tulevista mätsäreistä (voi olla muitakin)

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

7.6. olisi Kirkkonummella Ertin mätsäri, Nuno osallistuu agilityepiksiin tuolla. http://www.ertti.net/

Anna kirjoitti...

Moi,
muutemia mun/Anninan ottamia kuvia mätsäristä löytyy täältä :) http://picasaweb.google.com/neroperro/IHahMatsariJaMollitoko2152009#5342080386173555506
Minni näyttäisi joissain kuvissa vilahtavan.

Arvaa vaan kehen törmäsin tänään, kun oltiin Porvoossa käymässä. Siinä istui perro, pienen kyselyn jälkeen tyyppi selvisi Minniksi. On se maailma pieni! ja mä katoin, et on kyllä etäisesti tutun näköinen tytsy..

Johanna kirjoitti...

Katotaan jos pääsis tuonne Ertin mätsäriin ;D
Anna;
:D Hauska juttu. Suomi on kyllä aika pieni paikka. Taisi olla äitini ja pikkuveljeni jotka näit Minnin kanssa.

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Ei hitsinvitsi, se mun toinen kommentti ei oo tullut perille, vaikka kyllä se vähän aikaa näkyi... No höh. Ertin mätsäri on siis peruttu, joten ei kannata lähteä Kirkkonummelle su!

May kirjoitti...

Joo, Mätsäri-Minnistä löytyy ainakin yksi kuva. Ehdinkin jo laittaa sen poikien blogiin muiden kuvien kanssa.