torstai 2. huhtikuuta 2009

Jännä elukka ;)

Minni on joko a) masentunut b) valeraskauden kourissa c) muuten vain outo otus. Minni ei lenkillä juokse ympäri metsää, vaan kulkee perässä kuluttaen mahdollisimman vähän energiaa. Varsinkin kun on paljon lunta, otus ei _mitenkään_ voi hyppiä tuhlaten energiaa, vaan kulkee lenkittäjän jalan jäljissä. Kyllä neiti suostuu hakemaan kepin tai pallon jos heittää, ihan innostuneestikin, mutta ei itse tuo keppiä heitettäväksi. Kotona ja omalla pihalla Minni tykkää leikkiä, mutta ei muiden koirien kanssa, eikä yleensä vieraiden kanssakaan. Miten energian saa tuosta koirasta pois jos ei lenkkeilemällä ja leikkimällä? Kun ei aivotyö mielestäni riitä. Siis ei Minni mitään tuhoa, nukkuu vain rauhassa.
Poikkeuksiakin (onneksi) on. Jos Minniä innostaa leikkiin, se juoksee ihan innoissaan ja haukkuu => en usko että on kipeä tms. Se ei siis leikkiessä säästä energiaa, mutta normaalilla metsä lenkillä (vapaana ollessaan) säästelee. Päivät Minni nukkuu, ja yöllä se nukkuu. Ja jos ei olla lenkillä tai leikiä tai olla keittiössä, Minni makaa makuupaikassaan ja katselee muita. Ja yleensä syö myös jotain solmuluuta.



Minni rrrakastaa pikkulapsia. Minni menee häntä heiluen pienten luo ja haistelee suupieliä, muttei nuolaise. Liian montaa pientä ei kuitenkaan saa olla räpläämässä, muuten neiti hermostuu. Tuntemattomatkin pikkulapset ovat Minnin suosiossa ja Minnistä olisi kiva touhuta niiden kanssa vaikka kuinka ;D

Ei kommentteja: