maanantai 24. marraskuuta 2008

Lunta


Nyt sitä sitten on, ja PALJON! N. 20cm valkoista, kylmää lunta. Minni rakastaa lunta. Mitä enemmän sataa lunta ja mitä enemmän tuulee, sitä enemmän se saa hepuleita ;)
Esim. eilen illalla päästin Minnin ulos pissalle omalle pihalle. Yleensä tuo tulee heti pissat tehtyään tuijottamaan sisään, mutta tällä kertaa ei tullutkaan. Meni 10 min, 15 min. Päätin sitten käydä katsomassa, että mikä ongelma, vai onko se jo kokonaan karannut vaikka meillä onkin aidattu piha.
Kun näin Minnin,se oli IHAN lumessa. Pieni oli muuttunut mustasta harmaaksi, ja silti jaksoi hyppiä lumessa. Minni oli kaivanut luun jostain lumikasasta ja sitä piti retuuttaa.
Minnin turkkiin tarttuu tosi paljon lumipalloja, ja niitä on sitten kiva yrittää irrotella. Kenellään mitää konstia päästä lumisesta turkista, muuta kuin trimmaaminen.

6 kommenttia:

Rontti kirjoitti...

Teilläkin pidetään lumesta :) Meidän vaaveli rakastui lumeen ihan ensisilmäyksellä. Nyt kun täällä meilläkin on joku 10 cm niin on niin mukava hyppiä ja kieriä lumipenkassa :) Toivottavast ilumet nyt vain pysyis.

Johanna kirjoitti...

Nii-in. Kumminkin ne sulavat heti parin päivän jälkeen. Meillä asuu nykyään lumipallo ;)

CABA kirjoitti...

Vinkkinä, mitä me käytetään meidän lumi-hulluun Cabaan on lämmin suihku. Ei kestä kauan ja lumet ovat poissa. Ei tarvitse nyppiä käsin lumipaakut, eikä turkki mene piloille.

Nunonen-Nenunen kirjoitti...

Meillä toimii haalea suihku ihan hyvin, ei tuu vahingossa sitten huovutettua Nunoa huopikkaiksi. :) Toinen hyväksi koettu keino on esim. pitkälahkeinen sadeasu.

-Ulla ja Nuno

ps. Minni taitaa olla Nunon serkku...

Johanna kirjoitti...

Kiitos vinkeistä, vaikka ulkona ei taida olla enää lunta...

Nunonen-Nenunen//
Joo, Nuno taitaa olla Minnin serkku :)

Eve kirjoitti...

Lumipaakut kannattaa sulattaa suihkulla, vaikka siitä onkin paljon vaivaa, mutta koiran ei tarvitse kärsiä turkin kiskonnasta :)